Valori si model de business

Fiind una dintre cele mai vechi si serioase companii de curierat intre vestul Europei si Romania, Maty Express se dezvolta constant si sustinut in vederea extinderii ariei de acoperire a serviciilor.

Din 1995 de ani suntem alături de clienţii noştri adaptându-ne, îmbunătăţindu-ne serviciile şi dezvoltându-ne infrastructura. Modelul de business Maty Express se raportează la setul de valori pe care echipa noastră le-a dobândit şi înţeles în cele două decenii de activitate într-un conglomerat economic extrem de complicat. Credem în Autenticitate, viziune, tradiție, inovație, empatie şi dezvoltare organică. Acestea sunt valorile noastre şi ale stakeholder-ilor noştri dobândite prin înţelegerea mecanicii unui model de business european sustenabil. Deşi brandul nostru datează de atâta vreme, una dintre valorile noastre cardinale este inovaţia, atât în afaceri cât şi în serviciile noastre de curierat. Ne străduim în mod activ să fim proaspeţi şi să menţinem inovaţia şi evoluţia pachetelor de servicii pe primul plan al business-ului Maty Express.

Dezvoltare

Viziunea Maty Express asupra dezvoltării este întreptată spre atragerea, din rândul stakeholder-ilor noştri şi a partenerilor existenţi a cât mai multe elemente aptă să se aălăture demersului nostru. Creăm valoare şi profit echitabil pentru noi şi pentru partenerii noştri, ne dezvoltăm global şi echilibrat alegându-ne cu atenţie pieţele pe care dorim să fim prezenţi şi partenerii pe care dorim să îi avem alături de noi. De asemenea ne focusăm în mod susţinut pe dezvoltarea infrastructurii, a resurselor umane şi a resurselor tehnice pentru a întreţine traiectoria sănătoasă şi competitivă a brandului nostru. Împreună cu partenerii noştri ne dezvoltăm notorietatea şi recognoscibilitatea portofoliului de servicii. Suntem tutelaţi de un brand eficace, puternic şi în plină expansiune şi te invităm şi pe tine să fii parte a acestui brand!

  • Livrăm săptămânal;
  • Deținem infrastructură tehnică modernă: gps-uri pentru a identifica mai ușor adresele de livrare
  • Avem flotă proprie de tiruri pentru a face față volumelor mari de colete expediate de dvs.
  • Avem sisteme de urmărire ale coletelor, toate sunt etichetate și scanate atât la plecare cât și la sosire
  • Coletele se ridică de la domiciliu
  • Îi sunăm pe cei dragi dvs. pentru a-i anunța când ajungem
  • Vă trimitem mesaj după livrare ca sa știți că totul a decurs exact așa cum vă așteptați
  • Deținem centre în România, Spania și Belgia pentru sortarea și manipularea coletelor
  • Avem sisteme de supraveghere și filtre de control pentru cântărirea coletelor atât la expediere cât și la sosire

MATY EXPRESS

Suntem de peste 27 de ani alături de diaspora românească din Spania, Belgia și din Anglia. Știm că livrăm nu numai colete, ci bucurie, necesitate și speranță pentru toți beneficiarii și clienții noștri.
CONDIȚII GENERALE DE TRANSPORT

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram