ÎN PERIODA 1-30 SEPTEMBRIE 2022, TOȚI POSESORII ACTUALI ȘI VIITORI AI CARDULUI DE FIDELITATE MATY EXPRESS, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 5%, ÎN TOTAL O REDUCERE DE 10% PENTRU FIECARE EXPEDIȚIE!

UTILIZEAZĂ CARDUL DE FIDELITATE MATY EXPRESS ȘI BUCURĂ-TE DE 10% REDUCERE LA FIECARE EXPEDIȚIE (1-30 Septembrie 2022)

cardul de fidelitate Maty Express

Cum funcționează cardul de fidelitate Maty Express

Solicitați curierilor sau companiei (utilizând rubrica contact) Cardul de Fidelitate Maty Express. De fiecare dată când expediați colete asigurați-vă că prezentați cardul curierului sau locației partenere pentru a beneficia de 5% discount pentru expediția dvs.

Cardul de fidelitate este nominal și netransmisibil.

Regulamentul cardului de fidelitate

cardul de fidelitate Maty Express

1. Acest regulament defineste modul de folosire al Cardului de Fidelitate Maty Express („Card”) emis de Maty Express SRL identificată prin C.I.F. JJ08/2051/2007, C.U.I. RO5090985 cu sediul social in Brașov, Str. Hărmanului 2A, DN11, societate numita în continuare „MATY EXPRESS”.

2. Cardul poate fi folosit la trimiterea coletelor, din Spania către România, prin curierii și partenerii autorizați Maty Express.

3. Cardul se poate obtine prin solicitarea acestuia către curierii Maty Express.

4. Cardul se elibereaza persoanei fizice care completeaza formularul de inregistrare indicand cel putin numele, prenumele, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail.

5. Persoana fizica poate indica, suplimentar, in cazul in care este de acord cu efectuarea de activitati de marketing direct de catre Maty Express, urmatoarele date, pentru a fi folosite in acest scop:

– numarul de telefon,

– adresa postala electronica (e-mailul),

– localitatea de domiciliu,

si sa-si dea acordul pentru prelucrarea de catre Maty Express a acestor date precum si a datelor privind tranzactiile realizate cu Cardul in scop de marketing direct, respectiv in vederea contactarii prin mesaje text (SMS) si/sau e-mailuri generale si/sau personalizate suplimentare despre serviciile Maty Express, potrivit opțiunii sale, exprimate in Formularul de inscriere.

6. Cardul acorda posesorului dreptul la discount de 5% pentru serviciile de curierat Maty Express. Se poate beneficia de acest discount incepand cu prima cumparatura efectuata dupa obtinerea Cardului.

7. Discount-ul nu se aplica la în cadrul altor promoții și nu poate fi combinat cu alte actiuni promotionale si cupoane de discount si nici cu vanzarile de soldare, exceptand prevederile punctului 8 de mai jos.

8. Maty Express poate, de la sine putere si in orice perioada aleasa, oferi posesorilor Cardurilor, selectati pe baza unor criterii stabilite de Maty Express, participarea la actiuni promotionale suplimentare, potrivit preferintelor acestora (e.g., in materie de istoric tranzactional, servicii de curierat achizitionate anterior) sau al profilarii efectuate in legatura cu posesorii Cardurilor pe baza datelor colectate (e.g. varsta, sex) („Promotii Suplimentare”). Posesorul Cardului va fi instiintat pe cale electronica despre Promotiile Suplimentare sau prin SMS numai in situatia in care acestia si-au dat consimtamantul, in mod expres, sa fie contactati pentru aceste scopuri si prin aceste mijloace de comunicare. Instiintarea va cuprinde informatii privind principiile si conditiile Promotiei Suplimentare, precum si dreptul de a-si retrage consimtamantul si, implicit, de a nu mai primi alte comunicari in scop de marketing.

9. Pentru a beneficia de discount-ul de 5%, cardul trebuie prezentat curierului sau partenerului Maty Express inainte de efectuarea platii aferente coletelor expediate. Maty Express isi rezerva dreptul sa onoreze si sa accepte doar cardurile nedeteriorate, respectiv cardurile care au toate elementele de identificare aferente. In caz de pierdere sau defectare a cardului in asa masura incat face imposibila citirea codului QR, discountul va fi acordat doar după o verificare prealabilă a datelor posesorului cardului. Exista posibilitatea de a obtine un card nou in locul celui deteriorat, daca cardurile vor fi inca disponibile iar persoana care solicita un card nou prezinta datele personale complete si autentice care permit identificarea ei conform punctului 4.

10. Cardul este valabil pe durata existentei calitatii de client Maty Express, care inceteaza la exercitarea dreptului de opozitie ori dupa o durata de pana la 5 ani din momentul emiterii cardului, avand in vedere categoria de bunuri comercializate de Maty Express.

11. Numarul de carduri este limitat; drept urmare, cardurile vor fi acordate pana la epuizarea acestora.

12. Societatea Maty Express nu va fi raspunzatoare de imposibilitatea de participare a posesorului cardului la promotiile suplimentare datorata unor cauze care sunt de partea posesorului Cardului, operatorilor de telefonie mobila, a entitatilor care presteaza servicii de acces si transmisie de date in reteaua Internet si altor terti, precum si in cazul prezentarii de catre posesorul Cardului a numarului de telefon sau a adresei de e-mail eronate sau nelizibile.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Maty Express, in calitate de operator, conform Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 2016/679, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

a) Datele marcate ca fiind necesare emiterii cardului in formularul de inscriere, precum si datele privind tranzactiile realizate cu cardul Maty Express, in scopuri legate de emiterea cardului si desfasurarea programului de discount cu card. Prin accesptarea cardului și semnarea formularului de inscriere, incheiati un contract cu Operatorul, in baza caruia participati la programul „Card de fidelitate Maty Express”, datele furnizate, precum numele si prenumele, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail, impreuna cu datele privind tranzactiile realizate cu cardul Maty Express urmand sa fie prelucrate in scopul emiterii si operarii cardului de fidelitate Maty Express, in temeiul executarii contractului. Datele cu caracter personal, precum numarul de telefon si/sau adresa de e-mail vor fi utilizate doar pentru contactarea dumneavoastra in situatii specifice, precum informarea cu privire la modificarea prezentului regulament, actualizarea datelor ori alte situatii care nu presupun furnizarea de oferte ori alte tipuri de publicitate. Astfel, furnizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal mentionate reprezinta o obligatie necesara pentru incheierea contractului, iar consecinta refuzului furnizarii acestor date determina imposibilitatea emiterii cardului.

b) Datele marcate ca fiind necesare pentru a intra in programul de marketing, impreuna cu datele privind tranzactiile realizate cu cardul Maty Express, in scopuri legate de marketing direct, in baza acordului dumneavoastra si potrivit optiunii dumneavoastra, astfel cum a fost exprimata prin formularul de inscriere. Lipsa acordului dumneavoastra de a furniza aceste date pentru a fi prelucrate de catre Maty Express in scop de marketing ori retragerea acestuia nu va permite Maty Express sa (mai) transmita astfel de mesaje promotionale. Datele cu caracter personal vor fi transferate catre alte entitati afiliate apartinand grupului din care face parte societatea Maty Express, din Spania, Belgia sau alte potentiale companii afiliate in scopuri legate de reclama, marketing si publicitate, statistica si desfasurarea programului de discount cu card, precum si catre partenerii contractuali ce colaboreaza cu Maty Express in vederea efectuarii activitatilor de arhivare, stocare sau a oricaror alte forme de prelucrare a datelor cu caracter personal in numele Maty Express, emiterea cardului sau transmiterea de mesaje comerciale in scop de marketing direct. Maty Express este inregistrat ca operator in Registrul Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu nr. -------. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate, dupa cum urmeaza: – Pentru cardurile de fidelitate, pe perioada de valabilitate a cardului Maty Express – Pentru transmiterea de mesaje comerciale, pe durata considerarii ca valabile a datelor ori a existentei calitatii de membru in program, care inceteaza la exercitarea dreptului de opozitie, intr-un termen de 3 (trei) ani de la ultima utilizare a cardului ori dupa o durata de pana la 5 ani din momentul emiterii cardului, avand in vedere categoria de servicii comercializate de Maty Express, respectiv servicii de curierat. Persoana vizata are (i) dreptul de acces, (ii) dreptul de rectificare, (iii) dreptul de stergere a datelor, (iv) dreptul de restrictionare a prelucrarii, (v) dreptul de portabilitate a datelor, (vi) dreptul de opozitie, (vii) dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, (viii) dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor, caz in care datele cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate in scop de marketing, aceste drepturi putand fi exercitate la adresa de e-mail madrid@matyexpress.com, printr-o cerere trimisa la adresa Maty Express sau la numarul de telefon +34 649 571 364 si (ix) dreptul de a depune plangere in fata unei instante si/sau in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

ÎN PERIODA 1-30 SEPTEMBRIE 2022, TOȚI POSESORII ACTUALI ȘI VIITORI AI CARDULUI DE FIDELITATE MATY EXPRESS, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 5%, ÎN TOTAL O REDUCERE DE 10% PENTRU FIECARE EXPEDIȚIE!

MATY EXPRESS

Suntem de peste 27 de ani alături de diaspora românească din Spania, Belgia și din Anglia. Știm că livrăm nu numai colete, ci bucurie, necesitate și speranță pentru toți beneficiarii și clienții noștri.
CONDIȚII GENERALE DE TRANSPORT

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram