Valori si model de business

Fiind una dintre cele mai vechi si serioase companii de curierat intre vestul Europei si Romania, Maty Express se dezvolta constant si sustinut in vederea extinderii ariei de acoperire a serviciilor.

De 20 de ani suntem alături de clienţii noştri adaptându-ne, îmbunătăţindu-ne serviciile şi dezvoltându-ne infrastructura. Modelul de business Maty Express se raportează la setul de valori pe care echipa noastră le-a dobândit şi înţeles în cele două decenii de activitate într-un conglomerat economic extrem de complicat. Credem în Autenticitate, viziune, tradiție, inovație, empatie şi dezvoltare organică. Acestea sunt valorile noastre şi ale stakeholder-ilor noştri dobândite prin înţelegerea mecanicii unui model de business european sustenabil. Deşi brandul nostru datează de atâta vreme, una dintre valorile noastre cardinale este inovaţia, atât în afaceri cât şi în serviciile noastre de curierat. Ne străduim în mod activ să fim proaspeţi şi să menţinem inovaţia şi evoluţia pachetelor de servicii pe primul plan al business-ului Maty Express.

Dezvoltare

Viziunea Maty Express asupra dezvoltării este întreptată spre atragerea, din rândul stakeholder-ilor noştri şi a partenerilor existenţi a cât mai multe elemente aptă să se aălăture demersului nostru. creem valoare şi profit echitabil pentru noi şi pentru partenerii noştri ne dezvoltăm global şi echilibrat alegându-ne cu atenţie pieţele pe care dorim să fi prezenţi şi partenerii pe care dorim să îi avem alături de noi ne focusăm în mod susţinut pe dezvoltarea infrastructurii, a resurselor umane şi a resurselor tehnice pentru a întreţine traiectoria sănătoasă şi competitivă a brandului nostru. Împreună cu partenerii noştri ne dezvoltăm notorietatea şi recognoscibilitatea portofoliului de servicii. Suntem tutelaţi de un brand eficace, puternic şi în plină expansiune şi te invităm şi pe tine să fii parte a acestui brand!

Diversificarea portofoliului

Piaţa principală Maty Express este formată din expaţii de cetăţenie română care lucrează în Europa, în special în Spania. Recent am inaugurat un punct de colecare sub tutela Matz Express şi în Franţa. De asemenea, continuăm procesul de expansiune şi în alte zone ale Europei în care există o concentraţie urbană ridicată şi în care ponderea cetăţenilor români activi pe piaţa forţei de muncă este ridicat şi are un trend crescător, acestea fiind targetate ca potenţiale hotspot-uri de creştere a business-ului. Pregătim pachete de servicii business to business noi şi profitabile pentru partenerii noştri existenţi şi potenţiali. Îmbunătăţim, cu fiecare investiţie, protofoliul actual prin racordarea serviciilor noastre la diferitele posibilităţi existente pe piaţa actuală ţinând cont de necesităţile şi opţiunile clienţilor final Maty Express.

Oportunitati reale de business

Un brand puternic este dat de cumulul componentelor sale în aceeaşi măsură în care este echitabil în raport cu stakeholderii săi. Astfel, avantajele pe care le veţi avea devenind partener autorizat Maty Express sunt date atât de modelul nostru de business şi funcţionalităţile sale cât şi de infrastructura tangibilă pe care vi-o punem la dispoziţie în vederea creşterii volumelor de vânzări şi a marjelor de profit. Suntem atenţi în raport cu partenerii noştri, indiferent de business-urile acestora şi identificăm, de fiecare dată, resorturile de creştere şi îmbunătăţire a profitabilităţii. Pentru Maty Express, un partener puternic reprezintă o ţintă fundamentală şi un principiu de dezvoltare inerent. Cele mai mari modele de business sunt bazate pe o cultură a dezvoltării prin colaborare. Din această pricină, un companiile puternice sunt companiile cu parteneri diversificaţi şi puternici.