Imagine noua pentru timpuri noi

Maty Express se innoieste. In lunile acestea, dupa 20 de ani de prezenta activa pe piata de curierat international, am spus ca trebuie sa ne updatam imaginea. Adica sa ne creeam o identitate noua, mai moderna si mai aplicata pentru clientii si piata noastra.

Maty-Express-Rebranding

De fapt, am zis asa – clientul nostru este stapanul nostru. Logo-ul, sau daca vreti, sigla noastra de pana acum, desi ne-a fost draga si cu totii ne-am atasat de ea, parca nu mai comunica ceea ce doream sa comunice. Ea a ramas ca prin 1993, cand echipa noastra a gandit-o. Si a fost bine, si toti clientii nostri au rezonat cu ea. Dar, din pacate, asa cum evoluam cu totii ca persoane, am spus sa ii oferim brandului Maty Express o noua haina.

Imagine noua. Dar nu numai…

Vrem o haina de brand mai prezenta, mai aratoasa (spunem noi) si mai orientata catre voi – clientii nostri harnici si destoinici dupa care, asa cum am vazut la stiri zilele trecute, italienii au inceput sa planga. Pentru ca multi romani pleaca din Italia si, intr-un final, au vazut ca o buna parte din sectoarele lor de dezvoltare au fost turate de noi, de romani. Or, personal, cred ca asta e o veste buna pentru noi si mai putin buna pentru Europa. Asa isi vor da seama ca suntem mai mult decat cred ei ca suntem si ca, intr-un fel sau altul, munca noastra a contribuit la dezvoltarea lor.

Rebranding sau cum devenim mai buni.

Revenind la noua noastra imagine. In primul rand nadajduim sa va placa si sa o intelegeti. Este un simbol nou care semnifica multe lucruri bune. Dar, sa stiti, nu realizam, odata cu aceasta noua imagine, numai o redesenare. Nu! Toata echipa Maty Express, toate fortele noastre lucreaza la un adevarta program de rebranding, adica ne straduim, inainte de toate sa imbunatatim serviciile, sa largim echipa, flota si partenerii. Apoi, am creat un program de parteneriat Maty Express (rubrica Sectiune parteneri) prin care, practic, orice comerciant din Uniunea Europeana a carui magazin sau punct de desfacere se afla intr-o localitate cu o concentratie mare de romani ne poate deveni partener si, impreuna cu noi, sa amplificam serviciile facute de romani pentru romani.

De asemenea, restructurand tot website-ul am ales sa gasim o arhitectura simpla si intuitiva, mai moderna si mai apta sa va serveasca necesitatile.

De-acum dorim sa fim cat mai prezenti si cat mai activi si pe platformele sociale si sa va stam la dispozitie cu toate informatiile si solicitarile de care aveti nevoie.