Un interviu cu unul dintre cei mai buni performeri Maty Express – Cătălin Murgu 

Cum privesti comunitatea noastra din Belgia?

Sunt oameni interesanti si muncitori, o comunitate din ce in ce mai numeroasa si puternica. Pentru ca oamenii nu pleaca de prea mult bine din Romania, ci din pricina dorintei unei vieti mai bune. Ori, statistic, comunitatea noastra din Belgia este foarte activa fiind caracterizata prin competente similare comunitatii romanesti din Spania, Italia sau Germania.

Din punctul meu de vedere, statistic si ca imagine, suntem una dintre comunitatile serioase si care nu pun probleme de integrare. In principiu, romanii sunt foarte focusati pe activitatea pe care o au de facut si in pun niciun fel de probleme administrative sau de adaptare. Chiar daca este foarte greu sa muncesti si sa rezisti departe de casa intr-un mediu foarte cosmopolit, noi, impreuna cu reteaua noastra de parteneri (Centrele de colectare), facem tot ce ne sta in putinta sa-i apropiem de tara, fie prin colete, fie prin produse si servicii de acasa.

Care este pozitia in piata a brandului Maty Express relativ la concurenta?

As vrea sa mentinonez inainte de toate un lucru multumitor despre clientii nostri – profilul acestora este unul care reclama in primul rand exigenta – prefera sa isi pregateasca cu grija coletele si au incredere in noi intrucat, nu de putine ori, trimit pachete care au valoare ridicata sau expediaza, prin Maty Express, pachete care contin bunuri fragile.

Or, referitor la concureta constat ca treptat, comunitatea noastra intelege ca siguranta primeaza si este mai bine sa lucrezi cu o companie competenta decat cu anumite persoane particulare care nu pot oferi mecanisme corecte de transport, asigurari ale coletelor sau despagubire in cazurile speciale.

Maty Express, chiar daca in Belgia functioneaza de numai doi ani, a schimbat in bine lucrurile pe segmentul nostru de public implementand know-how-ul asimilat in peste 20 de ani in Spania si in Romania, facand ca totul sa devina functional foarte rapid in Belgia. Iar efectele se vad pentru ca primim feedback pozitiv in mod constant de la clientii nostri.

Principalul nostru atu atú tine de misiunea de brand Maty Express – anume faptul ca livram si ridicam de la domiciliul clientilor. Acesta este un argument foarte puternic de diferentiere si ne propulseaza ca fiind una dintre putinele companii care se dezvolta simultan cu dezvoltarea comunitatii. Sigur, este vorba de munca si disponibilitatea de a lucra dis-de-dimineata pana la ore imposibile din noapte. Dar asa este normal – sa servim din ce in ce mai multi romani harnici care au nevoie de o bucatica de Romanie in viata lor – ca este vorba de colegi, prieteni si comunitate sau colete cu bucate venite din Romania sau circuitul traditional de bunuri pe care le trimit din Belgia catre cei de-acasa.

Pana la urma un brand este construit de oameni si pentru oameni, nu numai in raport cu ceea ce face concurenta.

Care sunt principalele avantaje pe care le resimte clientul Maty Express din Belgia?

Pe scurt, acestea sunt: SIGURANTA, flexibilitate in colectarea si distributia coletelor, preturile atractive si faptul ca mergem la fiecare acasa, in functie de programul fiecaruia. Nu in ultimul rand, reteaua de centre de colectare face ca totul sa devina facil. Ah, uitasem – promotiile din ce in ce mai dese si campaniile de discount pe care le-am implementat.

Care sunt planurile de viitor Maty Express in ceea ce priveste Belgia?

Facem eforturi de a implementa pe viitor o formula de a asigura preluarea si livrarea coletelor de doua ori pe samptamana, un alt pilon foarte important pentru dezvoltare este extinderea retelei de centre de colectare in zonele mai putin accesibile din Belgia unde exista comunitati importante de romani – ma refer aici la zonele Roeselare, Oostende, Knokke si bineinteles imbunatatirea continua a serviciilor.

Read the latest car news and check out newest photos, articles, and more from the Car and Driver Blog.

Cautam soferi colaboratori

ad_colaboratori_site
Dragi prieteni, pentru ca ne aflam intr-o continua dezvoltare a serviciilor si a brandului Maty Express, cautam soferi colaboratori, cu vehicul propriu in vederea dezvoltarii retelei proprii de curierat pe teritoriul Spaniei.
Pentru ca ne dorim colaborari pe termen lung si oferim o platforma de crestere serioasa si ofertanta, va invitam sa studiati cerintele minime pe care ni le dorim de la aplicanti si viitori parteneri.
Conditii aplicanti:
– permis categoria B
– posesor autovehicul cu capacitate de 3,5 tone
– minim 3 ani experienta
– fara antecedente in trafic
– fara cazier judiciar
– integru si prietenos
– cunostinte tehnice minime de completare avize, chitante, facturi
– diploma de bacalaureat
– respectuos si ordonat
– abilitati ridicate de comunicare
– rezistenta la stress
– inteligenta emotionala ridicata
– limba romana: scris/vorbit – nivel avansat
– limba spaniola: scris/vorbit – nivel minim
Aplicantii sunt rugati sa trimita CV si scrisoare de intentie la email: madrid@matyexpress.com

Free Avada WordPress Theme is the ultimate multi-purpose WordPress theme.